Megérkezett a hazai mozikba Robert De Niro főszerplésével a Nagypapa hadművelet, amelyet mondani se kell, hogy nem kis várakozás előzött meg.

A film története szerint a kis Petert hidegzuhanyként éri, hogy szülei az ő szobájába költöztetik be nagyapját. Bármennyire is bírta korábban Peter a nagyapját, a helyzet mégiscsak tarthatatlan, így elhatározza, hogy mindent elkövet, hogy megszabaduljon az öregtől.

A Mafabon 69 szavazat alapján 70 százalékos értékelést tudhat magáénak Tim Hill filmje, de lássuk, mit is gondoltak a produkcióról az első véleményezők:

“Szerintem maradjunk annyiban, hogy nézhető. Biztos nem ez lesz az év legemlékezetesebb vígjátéka, de ha el akarsz ütni másfél órát, akkor azt fájdalommentesen meg tudod tenni a Nagypapa hadművelettel, ennél többre viszont ne igazán számíts tőle” - írja Lajos nevű felhasználónk, aki három csillaggal értékelte a filmet.

Tomvétsztől pedig az alábbi sorokat olvashatjuk: “Fura volt Robert De Nirot a nagypapa szerepében látni, az elmúlt években más karaktereket formált meg, de azt hiszem, jót tett neki ez az irányváltás, jól áll neki a komédiázás is. A film is egész élvezhető, a generációk háborúja mint humorforrás nekem nagyon bejött. Akár többszöri megnézésre is alkalmas, jól szórakoztam rajta.”

Ugyancsak keményebb kritikát kapott petri nevű felhasználónktól a film, aki mindössze két csillaggal tudta értékelni: “Rém gyenge vígjáték, amit Robert De Niro nem fog kitenni az ablakba, az biztos. Nem tudom, milyen indíttatásból vállalta el, de az utóbbi években egyre többször tűnik fel ilyen, vagy ehhez hasonló alig, vagy egyáltalán nem vállalható filmekben. Az Ír a ritka ellenpéldák egyike, de jobban tenné, ha nem öregkorára csorbítaná meg az amúgy kiemelkedő pályafutását.”

A Nagypapa hadművelet tehát már a mozikban, bővebb információt a film adatlapján találsz!