Noha mindkét színész már fogasra akasztotta a szuperhős öltözéket, sokakban talán még most is él a remény, hogy visszatérhetnek Batman és Superman szerepében.

Ben Affleck ugyan határozottan kijelentette, hogy a jövőben nem szeretne Bruce Wayne szerepében feltűnni egy DC filmben sem, Henry Cavill egy korábbi intrejúban elárulta, ha lehetősége nyílna rá, újra magára öltené a vörös palástot.

Cavill a napokban adott interjút a Healthy fo Men magazinnak, amelyben ismét egy kicsit nosztalgiázott a szerepről, és azt is elárulta, mennyire megrémült  Az igazság hajnala forgatásán, amikor végre találkozhatott Ben Affleckkel.

“Ahogy az élet legtöbb területén, igyekszel egy szintet hozni, és azt gondoltam, hogy jó formában vagyok ahhoz a filmhez. Aztán találkoztam Ben Afleckkel. Gondoltam, úgysem tud felülmúlni, de elképesztően ki volt gyúrva” - jegyezte meg a színész, aki azt is elárulta, hogy ugyan sosem mérték össze az izmaikat a valóságban, de a találkozás után úgy érezte, újra be kell támadni az edzőtermet.