Ismét Ben Affleckről beszél mindenki a közösségi médiában, a színész ugyanis enyhén szólva sem élvezte az idei Grammy-gálát, amelyről néhány fotó is tanúskodik.

Affleck feleségét, Jennifer Lopezt kísérte el a rendezvényre, és míg a színésznő valósággal ragyogott az este folyamán, férjéről már nem lehetett elmondani mindezt. “Ben Affleck, pislogj, ha jól vagy” - olvasható az egyik hozzászólásban a Twitteren.

“Miért néz ki Ben Affleck mindig úgy, mintha épp 10 percre lenne attól, hogy elsírja magát egy nagyon kiérdemelt cigiszünet alatt” - írja egy másik kommentelő.

Úgy tűnik, hogy Affleck másodszor is meghódított az internetet, a színész legutób Az igazság hajnala megjelenést követő Henry Cavillel készült közös interjúval aratott hasonló “sikert”, amelyben szemmel látható volt, hogy mennyire sújtotta őt a filmhez érkezett kritikák és nézői vélemények.

akció | kaland | sci-fi

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala filmtartalom: Egy ellenőrzés nélküli istenszerű szuperhős tetteitől tartva Gotham City saját, félelmetes és hatalmas igazságosztója... több»