Bizarr kannibálos botránya miatt Armie Hammer otthagyta új filmjét

Vad botrány robbant ki Armie Hammer körül, aki állítólag durva üzeneteket küldött az egyik közösségi média felhasználónak.

Armie Hammer visszalépett új filmjétől, melyben Jennifer Lopez oldalán láthattuk volna. Hammer indoklása szerint a durva online támadások miatt döntött a távozás mellett.

Szólíts a neveden sztárja a napokban kezdte volna meg a romantikus vígjáték forgatását, de a múlt hétvégén kirobbant ügy olyan mértékű visszhangot váltott ki a közösségi médiában, hogy a színész lemondta a szereplést.

"Nem fogom kommentálni ezeket a hülye vádakat, de az engem ért gyalázatos támadások fényében nem tudnám jó lelkiismerettel magukra hagynia a gyermekeimet, hogy négy hónapra a Dominikai Köztársaságba menjek forgatni. A Lionsgate támogat a döntésemben, amiért nagyon hálás vagyok" - olvasható a közleményben. 

A botrány annak kapcsán robbant ki, hogy egy Instagram felhasználó olyan üzeneteket tett közzé, melyeket állítólag Hammer írt neki, és melyekben olyan meredek állítások olvashatók, mint hogy "Száz százalékban kannibál vagyok", vagy "meg akarom inni a véred". A  House Of Effie nevű felhasználó egyelőre nem tudta egyértelműen bizonyítani, hogy az állítások valóban Hammertől származnak, de a sztár korábbi élettársa a Twitteren azt írta, hogy meggyőződése, hogy az üzeneteket a színész írta.