2018.12.06   szerző: hp   hozzászólások: 0

Alig több mint egy évvel az első rész után már a mozikban Christopher B. Landon horrorjának folytatása, a Boldog halálnapot 2.

Boldog halálnapot 2! - Februártól a hazai mozikban a sikerhorror folytatása

A 2017-es első rész után jövő év elején folytatódik a Boldog halálnapot!, mely hatalmas világszerte hatalmas kasszasiker lett. A mindössze 5 millióból forgatott alacsony költségvetésű horror több mint 120 milliót termelt, így nem is volt kérdéses, hogy a filmet gyártó stúdió, a Blumhouse nagy erőkkel vesse bele magát a második epizód munkálataiba.

A 2017-es horror főszereplője egy egyetemista lány volt, aki egy időhurokba kerülve újra és újra átélte brutális meggyilkolásának napját.

A második rész rendezői székét ismét Christopher B. Landon foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Jessica RotheSuraj SharmaIsrael BroussardRuby ModineCharles AitkenSteve Zissis és Rachel Matthews.

ABoldog halálnapot! 2. február 14-től látható a hazai mozikban. A film első előzetesét idelent tudjátok megnézni.

dráma | horror | misztikus | sci-fi | thriller

Tree Gelbman már reménykedik benne, hogy az élete visszatér a rendes kerékvágásba - aztán kiderül, hogy az életben maradás nem mindenre jelent megoldást, sőt. Mintha a gondok... több»