Már javában készül a Bond 25, úgy tűnik azonban, hogy nem éppen zökkenőmentesen haladnak a munkálatok.

A főszerepet alakító Daniel Craig ugyanis sajnálatos módon lesérült a forgatás során. A stáb éppen Jamaicán dolgozott, amikor az utolsó jelenetek felvételekor a színész futás közben megcsúszott és elesett. Egy névtelen forrás szerint Craig súlyosabb bokasérülést szenvedett, így a forgatást azonnal kénytelen volt leállítani a stáb.

Nem ez az első eset, hogy Daniel Craig a saját testi épségét is kockára teszi egy Bond film készületei során. A színész ismert arról, hogy a veszélyesebb jelenetekben is személyesen vesz részt. Annak idején a Casino Royale forgatásakor Craig kitörte két fogát, A Quantum csendje munkálataikor súlyos izomsérülést szenvedett a vállán, amelyet azonnal műteni kellett, A Fantom visszatér készületei alatt pedig egy térdsérülése miatt csúszott a teljes forgatás.

Egyelőre azonban nem tudni, hogy Daniel Craig jelenlegi balesete mennyire súlyos. A Bond 25 várhatóan 2020. április 8-án kerül majd a mozikba, ám a jelenleg kialakult sajnálatos helyzet miatt akár csúszhat is a film megjelenése.