A 2019-ben mozikba került Végjátékkal egyúttal a franchise legnépszerűbb karakterének, Tony Stark története is lezárult, persze azóta számos elmélet látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy Robert Downey Jr. talán visszatérhet még az MCU-ba egy-egy kisebb cameo erejéig.

Ha erre nagy valószínűséggel nem is kerül sor a jövőben, a Végjáték ettől függetlenül még mindig sokakat foglalkoztat, nem véletlenül, hiszen továbbra is számos izgalmas részletre derül fény a produkcióval kapcsolatban.

Legutóbb maga Downey Jr. beszélt arról a Hypochondriactor című podcastban, hogy Stark utolsó mondatára több változat is felmerült. Persze mondani se kell, hogy az “Én vagyok Vasember!”-nél aligha lehetett volna találóbb megoldással előrukkolni, a színész mindenesetre elárulta, hogy a “You are so f*cked!”, illetve az “Oh, snap!” szófordulat is a lehetőségek között szerepelt.

“Tudálékosnak hangzottak ezek a megjegyzések. Azt hiszem, talán az egyik írónk ötlete volt az, hogy egyszerűen csak térjünk vissza az első Vasember filmhez, amely rámutatna a karakter fejlődésének ívére” - jegyezte a színész.

Maga a Végjáték rendezői Joe és Anthony Russo egy korábbi interjúban azt is elárulták, hogy az eredeti tervek szerint Tony valójában nem mondott volna semmit sem közvetlenül a halála előtt.

akció | kaland | sci-fi

Thanos (Josh Brolin) betartotta az ígéretét, végrehajtotta a tervét és megsemmisítette az univerzum felét. A Bosszúállók tehetetlenek, a Földön eluralkodott a káosz. Amerika... több»