Brad Pitt és Tom Cruise: Ezért nem forgat (valószínűleg) soha többé együtt a két sztár

Ha hirtelen kellene mondani két hollywoodi szupersztárt, akik évtizedek óta szállítják a jobbnál jobb filmeket, imádják őket a nők és már pusztán a nevük is elég ahhoz, hogy milliók vonuljanak moziba, akkor sokan Tom Cruise és Brad Pitt nevét dobná be. Mindketten Hollywood legnagyobb sztárjai közé tartoznak immár hosszú évtizedek óta. Viszont aki arra vár, hogy egy filmben lássa őket, az valószínűleg csalódni fog.

Tom Cruise és Brad Pitt egyszer már szerepeltek együtt, méghozzá az 1994-es Interjú a vámpírral című moziban, ahol ők voltak a főszereplők. A film mára igazi klasszikusnak számít és tulajdonképpen azt is mondhatjuk, hogy Brad Pitt sztárrá válásának egyik első mérföldköve volt.

De azt talán kevesen tudják, hogy a két sztár finoman szólva sem jött ki jól egymással a forgatáson. Bár erről teljesen hiteles források nincsenek, azt beszélik, hogy a kettejük közt zajló kimondatlan rivalizálás kezdettől fogva meghiúsított minden törekvést, hogy jó viszonyt alakítsanak ki egymással. E rivalizálás valószínűleg abból fakadt, hogy míg Tom Cruise akkoriban már befutott sztárnak számított, addig Brad Pitt inkább csak feltörekvő csillag volt. És előbbi könnyen láthatott komoly riválist a személyében. Erről Brad Pitt állítólag azt mondta akkoriban, hogy volt olyan pont, amikor Tom Cruise már szó szerint idegesítette.

Tény, hogy a vámpíros horrordráma óta külön utakon járnak és mindketten fantasztikus karriert építettek fel maguknak. Brad Pittről nemrégiben derült ki, hogy vezet egy listát, amelyen azok a színészek szerepelnek, akikkel nem hajlandó többé együtt dolgozni. Valószínűleg Tom Cruise neve is ott szerepel e listán.