Brad Pitt már az új szerepére készül, így személyesen is ott volt a Forma-1 amerikai nagydíján, ahol az Aston Martin garázsában is látogatást tett.

Pitt erre külön engedélyt kapott az istálló vezetőségétől, ám úgy tűnik, hogy némi gondot okozott azzal, hogy tovább maradt a számára engedélyezett időnél. Az értesülések szerint a jelenlétével komoly stresszes helyzetet teremtett a csapat tagjai között.

Az Aston Martin csapatfőnöke, Mike Krack a Motorsport Magazine-nak adott interjúban beszélt arról, hogy a színész és stábja túl sokáig tartózkodott náluk, ezzel pedig felborította a csapat menetrendjét.

“Akkor egy kicsit stresszesek voltunk. Támogatni fogjuk a projektet, amennyire csak tudjuk, és meglátjuk, mennyire leszünk benne. A csapattulajdonos Lawrence Strollt is bevonták” - mondta Krack.

A filmet egyébként a 2023-as idény alatt forgatják majd az Apple Studios égisze latt, és bár egyelőre bővebb információ nem látott napvilágot a projekttel kapcsolatban, Andreas Seidl, a McLaren főnöke egy korábbi interjúban megjegyezte, hogy a film az autósport “Top Gunja” lesz majd.

Brad Pitt a jövőben a Babylon című filmben lesz látható, amely a következő év januárjában debütál a hazai mozikban.

63 Babylon  (2022)

dráma | történelmi | vígjáték

SkyShowtime (2023.07.06.)

Damien Chazelle legújabb alkotása, amely az első hangosfilmek megjelenésének pezsgő korszakát tárja fel. Ez az az időszak, amely alapjaiban változtatta meg a teljes filmipart.... több»