Bradley Cooper az elmúlt években nem csupán színészként, hanem rendezőként is bizonyított a Csillag születik elkészítésével. Cooper jelenleg a Maestro című produkción dolgozik, rövidesen pedig Guillermo del Toro legújabb filmjében, a Rémálmok sikátorában lesz látható.

Del Toro rendezéséről már most tudható, hogy tartalmaz egy pikánsabb szexjelenetet is, amelyben történetesen Cooper és Toni Collette láthatók meztelenül. A színész egy friss interjú során beszélt arról, hogy a felvétel során igencsak kínosan érezte magát, ugyanakkor fontosnak tartotta leszögezni, hogy egyáltalán nem bánja, hogy bevállalta a meztelenkedést.

“Emlékszem, hogy beleolvastam a forgatókönybe, és arra gondoltam, hogy ez a figura gyakorlatilag olyan abban a fürdőkádban, mint egy formaldehidben úszó magzat. Meg kell csinálnod, ezt mondtam magamnak. Emlékszem, hogy közel hat órán keresztül álltam a stáb előtt meztelenül, Toni Colletnek pedig az volt az első forgatási napja” - mesélte a színész.

Cooper elmondta, hogy számára “nagy dolog” volt pályafutása során először pucér jelenetben szerepelni, viszont azt is fontosnak tartotta kiemelni, hogy pusztán művész megfontolásból vállalta mindezt.

A Rémálmok sikátora premierjére egyébként már nem kell sokáig várniuk a hazai nézőknek, hiszen a film február harmadikán debütál a hazai mozikban.