Hivatalos címet, posztert és előzetest kapott a Lionsgate égisze alatt készülő  Fűrész-reboot.

Nyolc epizód után Chris Rock vezényletével a hamvaiból éledhet újra a  Fűrész franchise, melynek rebootja idén kerül a mozikba. 

A Spiral címre keresztelt film főszereplője három férfi, egy egykori rendőr (Samuel L. Jackson), egy nyomozó, Ezekiel Banks (Chris Rock) és egy zöldfülű zsaru (Max Minghella), akik együttes erővel próbálnak meg ráakadni egy brutális sorozatgyilkos nyomára. Eközben a gyilkos sorra szedi az áldozatait a rendőrség állományából, így versenyt kell futniuk az idővel, ha meg akarják állítani a rémet. A nyomozás során Banks egy ördögi, szadista csapdában találja magát, ahonnan látszólag nincs menekvés...

Az első előzetes elég brutális horrort vetít előre, az azonban nem derül ki az első képsorokból, hogy a franchise ikonikus nemezisét is láthatjuk-e majd a rebootban. Tavasszal mindenesetre kiderül, ugyanis a film májusában érkezik a mozikba.

A rendezői széket Darren Lynn Bousman foglalta el, mig a főbb szerepeket Samuel L. JacksonChris RockMax MinghellaMarisol NicholsNazneen Contractor és Dan Petronijevic alakítják.

A friss trailer idefent tudjátok megnézni.