Jövő év elején visszatérnek a rosszfiúk a mozikba. Megérkezett a Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk legújabb előzetese!

Már csak januárig kell várnunk arra, hogy újra meghódítsa a mozivásznakat  Will Smith és Martin Lawrence duója, akik 17 év után térnek vissza, hogy trilógiává bővítsék a Bad Boys franchise-t.

Az új trailer alaposan rájátszik a nosztalgiára, de ahogy azt a szériát megszokhattuk, pörgős akciójelenetekben és humoros beszólásokban ezúttal sem lesz hiány, erről Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezőpáros fog gondoskodni. Az első két rész rendezője, Michael Bay ezúttal semmilyen módon nem vette ki a részét a munkálatokból, producerként a háttérmunkálatokat továbbra is Jerry Bruckheimer irányította.

Ami a történetet illeti, Marcus már a nyugdíjazására készül, míg Mike éppen egy komoly szakmai válságon megy keresztül, amikor feltűnik a színen egy közel-keleti zsoldosvezér, akinek évekkel korábban lekapcsolták a fivérét, most pedig bosszúra szomjazik. Hőseinknek pedig több sem kell, hogy újult erővel vegyék fel a harcot a rosszfiúkkal.

Lawrence és Smith mellett a további szerepeket Vanessa HudgensJoe PantolianoPaola NuñezAlexander Ludwig és Charles Melton alakítják.

A Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk 2020. január 16-tól látható a mozikban. A friss előzetest idelent nézhetitek meg.