BRÉKING: Itt a Thor: Szerelem és mennydörgés előzetese!

A Thor: Szerelem és mennydörgés három hónap múlva debütál, de egészen eddig semmit nem láthattunk a filmből. Most viszont itt a lélegeztelállító első előzetese!

A Thor 4 a napokban már megdöntött egy elég kellemetlen rekordot, ugyanis korábban még sosem fordult elő, hogy egy Marvel film premierjéhez ilyen kevés idővel a premier előtt jelenjen meg az első előzetes. 

Az okokat talán most nem érdemes keresni, a Marvel talán a heteken belül érkező Doctor Strange az őrület multiverzumában promóciójára akart fókuszálni, de most már mindegy is, ugyanis egy biztos, a következő napokban mindenki a Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson, Christian Bale (ő lesz a film főgonosza, Gorr, az istenek mészárosa), Matt Damon és Russell Crowe főszereplésével készült Thor 4 első előzeteséről fog beszélni, melyben minden benne van, amit a filmtől várhatunk: Chris Hemsworth, eszelős látvány, humor, és persze néhány komolyabb meglepetés is, amit nem szeretnénk azelőtt elspoilerezni, hogy megnéznétek a trailert.

Úgyhogy tegyétek meg minél előbb, és jegyezzétek fel a premierdátumot! A Taika Waititi rendezésében készült negyedik Thor-film július 7-től a hazai mozikban.

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Lehetséges volna, hogy miután sikerült legyőzni Thanost, az őrült titánt, megmenteni a fél univerzumot, a Bosszúállók oszlopos tagja, Thor méltatlanná váljon mindarra, amelyet... több»