Daniel Craig végre visszatér Benoit Blanc szerepében, megérkezett ugyanis a Tőrbe ejtve 2 - Az üveghagyma teljes, magyar feliratos előzetese.

A helyszín ezúttal Görögország. A nyomozó egy bizonyos Miles Bron nevű milliárdos magánszigetére érkezik, ahol ismét egy rejtélyes bűntényre kell fényt deríteni. A 2019-ben bemutatott Tőrbe ejtve közel 311 millió dollár bevételt termelt, így nem is kellett sokáig várni arra, hogy hivatalossá váljon, hogy elkészül a folytatás.

“Tényleg úgy gondolom, hogy ugyanolyan jó lesz, ha nem jobb, mint az első. Mindig félek ezt kimondani, mert nem akarom, hogy bárki megsértődjön, ha azt mondom, hogy jobb lesz, de tényleg így gondolom. Szerintem a karakterek sokkal színesebbek. Szerintem az emberek nagyon fogják ezt szeretni” - nyilatkozta korábban a People magazinnak a film egyik főszerepében látható Dave Bautista.

Rian Johnson rendezésének további szerepeiben érkezik Edward Norton, Ethan Hawke, Kate Hudson, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr. és Jessica Henwick.  A film premierjére szeptember 23-án kerül sor az idei Torontói Filmfesztiválon, később pedig a december 23-tól lesz elérhető a Netflixen.

dráma | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Benoit Blanc ismét egy kibogozhatatlan rejtély előtt találja magát, de nincs olyan ügy, amelyre a világ legjobb nyomozója ne tudna fényt deríteni. A 2019-ben megjelent nagysikerű... több»