2019.01.29   szerző: hp   hozzászólások: 0

Alaposan rákapcsoltak a DC-nél: az első fotó után megérkezett a hivatalos teaser a Margot Robbie főszereplésével készülő Birds of Prey-hez.

BRÉKING: Itt az első ízelítő a Harley Quinn-mozifilmhez

Ha a szívünkre tesszük a kezünket, azt kell mondanunk, hogy Harley Quinn karaktere volt talán az egyetlen emlékezetes pontja az Öngyilkos osztagnak, és ezt úgy tűnik, a Warnernél is hasonlóan gondolták. Bár már készül a film folytatása, a Robbie által alakított Harley is megkapja a maga 'szólófilmjét', melyben számolt DC hősnő is szerepet kapott.

Harley Quinn mellett tehát feltűnik majd Renee Montoya, Cassandra, Fekete Kanári és Vadásznő, de Victor Zsasz és Fekete Maszk feltűnésére is számíthatunk. Utóbbi lesz a film főgonosza, akit Ewan McGregor formál majd meg.

A film alapfelállása leginkább a Suicide Squad - Öngyilkos osztaghoz hasonlít majd, legalábbis annyiban, hogy egy csapat képregényhős összefog, hogy megvédje Cassandra Caint.

Az alább látható beharangozóban az összes előbb említett karakter feltűnik néhány képkoca erejéig, de egyedül Margot Robbie kapott néhány másodpercet szólóban.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Margot RobbieMary Elizabeth WinsteadRosie PerezDerek WilsonJurnee Smollett és Charlene Amoia.

Az azonos című képregény alapján készülő Birds of Prey forgatási munkálatai jelenleg is zajlanak, a premierdátumot 20020. februárjára tűzte ki a Warner. Az első teasert idelent tudjátok megnézni.

NA Birds of Prey  (2020)

akció | kaland | krimi

Miután Harley Quinn szakít Jokerrel, csatlakozik egy csapat női szuperhőshöz, hogy megmentsenek egy kislányt egy kegyetlen gonosztevőtől.  több»