BRÉKING: Saját sorozatot kap A nagy pénzrablás közönségkedvenc karaktere

Jó hír A nagy pénzrablás rajongóknak! A Netflix hivatalosan is berendelte a közönségkedvenc karakter spin-offját. De a jó híreknek ezzel még nincs vége!

Míg a Netflix előfizetői ezen a pénteken darláhatják be az ötödik évad második felét, az amerikai SVOD-óriás a Deadline értesülései szerint éppen most rendelte be a spin-offot, mely Berlin karakterére fókuszál majd. 

Ez persze jó hír a rajongóknak, de nem túl meglepő bejelentés, ha figyelembe vesszük, hogy a Netflix már korábban is jelezte, hogy A nagy pénzrablás 5. szezonja nem jelenti a végső búcsút. 

Egyelőre nem sokat tudunk erről a spin-offról azon kívül, hogy valamikor 2023-ban lesz elérhető a Netflixen. Ha tippelnünk kéne, akkor Andrés de Fonollosa korai rablóéveinek történetét követhetjük majd nyomon.

Ahogy a cikkünk elején ígértük, nem ez az egyetlen jó hír a rajongóknak, ugyanis jön az eredeti sorozat dél-korai adaptációja is!

A nagy pénzrablás fináléja ezen a héten pénteken debütál a Netflixen. A sorozatot a mafabos adatlapról a ‘Lejátszás a Netflixen’ mezőre kattintva is elindíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | krimi | misztikus | thriller

A csapatot bezárták egy bankba, és már több mint 100 órája ott rostokolnak. Megmentették Liszabont, viszont elvesztették egy társukat. A professzort elkapta a Sierra, és fogalma... több»