Bruce Willis felesége határozott üzenetet fogalmazott meg a sajtónak

Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis határozott üzenetet küldött a médiának azzal kapcsolatban, hogy a színészről és családi állapotukról gyakran torz képet festenek.

“Vasárnap reggel van és teljesen kész vagyok. Épp most kaptam egy kattintásvadász cikket, amiben arról van szó, hogy többé már nem találom a boldogságot a férjem mellett. Ez mi sem állhat távolabb az igazságtól” - mondta Emma Heming Willis az Instagramon közzétett videóban.

“Szeretném, ha a társadalom és azok, akik ezeket a hülye cikkeket írják, felhagynának az emberek rémísztgetésével. Ne ijesztgessék az embereket azzal, hogy ha egyszer diagnosztizálnak náluk valamilyen neurokognitív betegséget, akkor 'Ennyi volt. Vége. Pakoljunk össze. Nincs itt semmi látnivaló, végeztünk.’ Nem. Ez pont az ellenkezője ennek, oké?” - tette hozzá Bruce Willis felesége, aki ugyan elismerte, hogy a hétköznapok sokkal komorabban telnek, ugyanakkor ez nem egy meghatározó része az életüknek.

“Új fejezetet kezdesz, ami tele van szeretettel, tele van kapcsolattal, tele van örömmel, tele van boldogsággal" - mondta Emma.

“Még csak nem is a családomról beszélek... Csak a demencia alapszintű tudatosságáról beszélek, és arról, hogy mivel etetik a nyilvánosságot. Csodálkozol, hogy miért van a szorongás és a depresszió a társadalmunkban. Őszintén azt gondolom, hogy ennek részben köze van ehhez a kattintás vadászathoz, ahhoz, ahogyan a dolgokat megfogalmazzák és elénk tolják, és ahogyan a másodperc töredéke alatt befogadjuk az információt. Ez nagyon megviseli a pszichénket” - tette hozzá Heming Willis.