Bár Bruce Willis utolsó alakítása hivatalosan is A bérgyilkos látható, nagyon úgy tűnik, hogy a színész még egyszer visszatérhet a nagyvászonra, ráadásul nem is akármelyik rendező kedvéért.

Quentin Tarantino ugyanis utolsó rendezésére készült a jelenleg The Movie Critic cím alatt futó projektjével, a Express magazin legfrissebb értesülése szerint pedig Willist is sikerült szerződtetni a produkcióhóz.

Fontos leszögezni, hogy mindez egyelőre nem került megerősítésre sem a színész, sem pedig a rendező részéről. A pletyka egy a produckióhoz közel álló ismeretlen forrástól származik, aki azt is hozzátette, hogy Willis részvétele a munkálatokban mindenképpen az ő egészségi állapotától függ majd.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk Bruce Willis afáziában szenved, amely egy neurodegeneratív betegség, amely többek között a szociális viselkedést, valamint az érintett memóriáját érinti. Willis hivatalosan is visszavonult a színészettől, amelyet családja közölt a nyilvánossággal, időnként pedig arról érkeznek beszámolók, hogy mostanában igyekszik minél több időt tölteni a családjával.

A tervek szerint a The Movie Critic forgatása idén ősszel veszi majd kezdetét, így a közeljövőben várhatóan gyakrabban is hallunk még a munkálatokról. Bruce Willis korábban Tarantino Ponyvaregény című kultfilmjében volt látható.

dráma | krimi

SkyShowtime (2023.02.14.)

Vincent és Jules, a két tökös behajtó és bérgyilkos feladata, hogy főnöküknek visszaszerezzenek egy fontos aktatáskát. Jules azonban, miután csodával határos módon túlél... több»