Bruce Willis gyakorlatilag sokkolta a szakmát és a rajongókat azzal, hogy bejelentette visszavonulását. 

Ettől függetlenül Willis visszatért a Nakatomi Plaza, azaz a Fox Plaza tetejére, hogy megünnepelje a Drágán add az életed! 34. évfordulóját. A színészt a “kiruccanásra” felesége, Emma Heming Willis is elkísérte, aki meg is osztotta ezt a pillanatot a rajongókkal az Instagramon.

“Nakatomi Plaza 34 évvel később” - írja Heming Willis a bejegyzésben, a videó pedig egyúttal részleteket is tartalmaz az 1988-ban bemutatott Drágán add az életedből.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) által megosztott bejegyzés

Bruce Willisnél korábban afáziát diagnosztizáltak, amely egyre nehezebbé teszi számára a szövegek memorizálását, a betegség pedig kihat a beszédkészségére is, így a színész családja közölte a nyilvánossággal, hogy visszavonul a színészettől.

“Ez egy igazán nehéz időszak a családunk számára, és nagyon hálásak vagyunk a folyamatos szeretetért, együttérzésért és támogatásért. Erős családi egységként haladunk ezen keresztül, és szerettük volna bevonni a rajongóit, mert tudjuk, hogy mennyit jelent nektek, ahogyan ti is neki” - olvasható a közleményben.

akció | thriller

John McClane nyompzó Los Angelesbe érkezik, hogy megpróbálja helyrehozni a házasságát feleségével, Holyval. Amikor azonban a nő munkahelyét, a Nakatomi felhőkarcolót ellepik a... több»