73 Aki bújt  (2019)

Magyar szinkronos előzetest kapott a hamarosan a hazai mozikban is látható korhatáros horror, az Aki bújt!

Vérbő és sötét humorú horror-thriller érkezik a hazai mozikba, melyhez végre befutott a magyar nyelvű előzetes is. A történet főhőse egy újdonsült feleség (Samara Weaving), aki meglátogatja férje családját. A találkozó felhőtlenül indul, azonban amikor a családi hagyomány előtt egy közös játékkal kívánnak adózni, a bújócska tétje nem más, mint a túlélés, bármi áron!

A szabályok azonban nem könnyítik meg hősünk dolgát: a játék hajnalban ér véget, az üldözők azonban fegyverekkel, nyílpuskákkal és fejszékkel vannak felszerelkezve, így hát Grace-nek mindent el kell követnie, ha meg akarja érni a napfelkeltét.

A trailer alapján remek kis szórakozásnak tűnik az Aki bújt, amiben a véres jelenetek mellett bőven jut hely a humornak is, első blikkre pedig bőven van még potenciál a sztoriban az esetleges folytatásokhoz.

A film főbb szerepeit Andie MacDowellAdam BrodyDaniela BarbosaMelanie ScrofanoSamara WeavingHenry Czerny és Kristian Bruun alakítják, míg a rendezői széket Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett foglalhatta el.

Az Aki bújt augusztus 22-től a mozikban!