2021.12.07   olvasottság: 42036x   szerző: csd   hozzászólások: 0

Ha egy nagy volumenű hollywoodi produkció 75 millió dolláros veszteséggel zár, akkor ott bizony valami csúnyán félrement, ha pedig történetesen Keanu Reeves is szerepet vállalt ebben a filmben, az ráadásul fel is vet néhány kérdést.

Budapesten forog Keanu Reeves legrosszabb filmjének folytatása

Márpedig a 2013-ban megjelent 47 ronin épp egy ilyen film, Carl Rinsch rendezése alaposan elhasalt mind a nézők, mind pedig a kritikusok körében. A produkció alig 16 százalékos értékelést kapott a Rotten Tomatoes portálon, ez azonban egyáltalán nem vette el a kedvét a stúdiónak, hogy megcsinálja a folytatást.

A Deadline magazin még idén áprilisban számolt be arról, hogy már gőzerővel zajlanak, a 47 Ronin folytatásának előkészületei, amelyet Ron Yuan rendez majd. Az első résszel ellentétben a cselekmény ezúttal nem a 18. században, hanem napjainkban játszódik majd.

A legfrissebb értesülések szerint a forgatás a napokban kezdődött Budapesten, a forgatókönyvet pedig Aimee Garcia, A.J. Lee és John Swetnam fejlesztették. Egy valamit azonban fontos megjegyeznünk.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Keanu Reeves ezúttal nem adta a nevét a produkcióhoz, így a budapestiek hiába is keresik majd őt a forgatási helyszínen, a sztár ugyanis nem vesz részt a munkálatokban. Persze megértjük, hogy ez nem csupán csalódottsággal töltheti el a hazai rajongókat, hanem egyúttal némi megkönnyebbülést is jelent.

Keanu Reeves mindenesetre az idén decemberben debütáló Mátrix: Feltámadásokban lesz látható, illetve a jövő évben érkező John Wick: 4. felvonás - Hagakure-ben.

74 47 ronin  (2013)

akció | dráma | fantasy | kaland

A szamuráj élete urának szolgálata körül forog. Így mikor egy elveszti gazdáját, azaz roninná válik, különösen nagy csapás a számára. Épp ezért készül 47 ronin a... több»