Budapesten forog Keanu Reeves legrosszabb filmjének folytatása

Ha egy nagy volumenű hollywoodi produkció 75 millió dolláros veszteséggel zár, akkor ott bizony valami csúnyán félrement, ha pedig történetesen Keanu Reeves is szerepet vállalt ebben a filmben, az ráadásul fel is vet néhány kérdést.

Márpedig a 2013-ban megjelent 47 ronin épp egy ilyen film, Carl Rinsch rendezése alaposan elhasalt mind a nézők, mind pedig a kritikusok körében. A produkció alig 16 százalékos értékelést kapott a Rotten Tomatoes portálon, ez azonban egyáltalán nem vette el a kedvét a stúdiónak, hogy megcsinálja a folytatást.

A Deadline magazin még idén áprilisban számolt be arról, hogy már gőzerővel zajlanak, a 47 Ronin folytatásának előkészületei, amelyet Ron Yuan rendez majd. Az első résszel ellentétben a cselekmény ezúttal nem a 18. században, hanem napjainkban játszódik majd.

A legfrissebb értesülések szerint a forgatás a napokban kezdődött Budapesten, a forgatókönyvet pedig Aimee Garcia, A.J. Lee és John Swetnam fejlesztették. Egy valamit azonban fontos megjegyeznünk.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Keanu Reeves ezúttal nem adta a nevét a produkcióhoz, így a budapestiek hiába is keresik majd őt a forgatási helyszínen, a sztár ugyanis nem vesz részt a munkálatokban. Persze megértjük, hogy ez nem csupán csalódottsággal töltheti el a hazai rajongókat, hanem egyúttal némi megkönnyebbülést is jelent.

Keanu Reeves mindenesetre az idén decemberben debütáló Mátrix: Feltámadásokban lesz látható, illetve a jövő évben érkező John Wick: 4. felvonás - Hagakure-ben.

75 47 ronin  (2013)

akció | dráma | fantasy | kaland

SkyShowtime (2023.02.14.)

A szamuráj élete urának szolgálata körül forog. Így mikor egy elveszti gazdáját, azaz roninná válik, különösen nagy csapás a számára. Épp ezért készül 47 ronin a... több»