Chris Evans Amerika kapitánytól való érzelmes búcsújáról vallott

Korábban már bizonyossá vált, hogy a hamarosan a hazai mozikba is megérkező Bosszúállók: Végjátékban a nézők több kedvenc hősüktől is kénytelenek lesznek búcsút venni.

Az már biztosra vehető, hogy sem Robert Downey Jr., sem pedig Chris Evans nem vesz részt a Marvel filmes univerzumának 4. fázisában. Evans 2018. októberében jelentette be hivatalosan, hogy felvették az általa alakított Amerika Kapitány utolsó jeleneteit a Végjátékhoz, amelyről rendkívül érzelmesen vallott egy a napokban megjelent interjúban.

„Számomra is meglepő volt, mennyire elérzékenyültem az utolsó jelenet forgatása alatt.”, mondta Evans. „Megkaptam a pajzsot, megkaptam a sisakot, és akkor tudtam, hogy haza akarom vinni a teljes öltözéket.”

Arra a kérdésre, melyik a kedvenc jelenete Amerika Kapitánnyal a következőt válaszolta: „Az első napon vettük fel a liftben zajló küzdelmet A tél katonájához. Úgy éreztem, a Kapitány most először felel saját magáért. Az első Amerika Kapitány forgatása alatt még szinte fogták a kezem, a Bosszúállók munkálataikor pedig egész egyszerűen csak odafigyeltem arra, hogy ne legyek útban. A második Amerika Kapitány forgatásakor pedig éreztem magamon a nyomást, így szerintem egész jól sikerült az a jelenet.”

A Végjáték hamarosan, ez év április 25-én debütál a mozikban, így hazai nézők is rövidesen megtekinthetik a színész utolsó alakítását Amerika Kapitányként.