Bár a  Chris Evans-féle Amerika kapitány története látszólag lezárult a  Bosszúállók: Végjátékban, amikor Steve Rogers átadta a pajzsát Sam Wilsonnak, ez még nem jelenti feltétlenül azt, hogy örökre búcsút kell intenünk Evansnek.

Chris Evans távozása az MCU-ból nem érte váratlanul a rajongók, a színész már több korábbi interjújában is jelezte, hogy szerinte a vége felé közeleg a története Amerika Kapitányként, a lezárás pedig, amit kapott, alapvetően ki is szolgálta a rajongók igényeit. De tényleg ennyi volt Evans szereplése az MCU-ban?

A színész a Variety-nek adott interjújában beszélt a dologról, és bár arra nem kell számítanunk, hogy a következő Marvel filmben tiszteletét teszi, a búcsú nem feltétlenül végleges.

"Soha nem mondd azt, hogy soha. Nagyon szeretem a karaktert. Nem tudom. Nem egy határozott nem, de nem is egy könnyelmű igen. Van egy csomó más dolog, amin jelenleg dolgozok" - mondta, kiemelve, hogy szerinte a Marvel kiváló munkát végzett a karakter történetét illetően. "Ha bele is vágnánk, nem lehet a pénz a fő motiváció. De az sem elég jó indok, hogy a nézők kíváncsiak lennének rá. Miről rántjuk le a leplet? Mit adunk hozzá a történethez? Sok mindennek kéne összejönnie" - zárta az interjút.

Evanst legközelebb az év egyik legjobb kritikai fogadtatású filmjében, a Tőrbe ejtve című krimiben láthatjuk, melynek idelent mutatjuk az előzetesét.