2019.09.24   olvasottság: <1000x   szerző: hp   hozzászólások: 0

Bár az esetre még 2012-ben került sor, Tom Hiddleston csak a közelmúltban beszélt első alkalommal a dologról.

A Marvel moziverzumában szemtanúi lehettünk Loki és Thor viharos kapcsolatának, és bár a két karaktert alakító színész civilben nagyon jó kapcsolatot ápol, a Bosszúállók forgatásán mégis elcsattant egy jókora pofon.

Loki volt az első igazán jelentős főgonosz az MCU-ban, a Bosszúállók első részében pedig Thanos seregeinek támadása közepette összemérte erejét fivérével, Thorral is. Tom Hiddleston arra kérte kollégáját, hogy a minél valósághűbb jelenet kedvéért valóban üsse meg, ezt a döntését azonban igen hamar megbánta.

„Volt egy jelenet a Bosszúállókban, amikor Thornak arcon kellett vágnia Lokit. Mivel a fejemen vagy tizenöt kilós szarvakat viseltem, úgy éreztem, hogy a megfelelő hatás érdekében tényleg jobb lenne, ha képen vágna. Szóval azt mondtam Chrisnek, hogy szerintem tényleg meg kéne ütnie. Borzasztó ötlet volt, úgy terültem el a földön, mint egy darab fa. A színpadon ez teljesen bevett dolog, el kell viselni minden este akár száz előadások keresztül, de ha Chris Hemsworth ütéseit kéne állnom minden egyes nap, nos, nem hiszem, hogy fenntartható lenne a dolog” - árulta egy a sztár. A szóban forgó összecsapást idelent nézhetitek meg.

Bár Lokiról a mozivásznon el kellett búcsúznunk, a karakter önálló sorozata 2020-ban debütál a Disney+-on.