Chris Hemsworth lesz Maximus fia a Gladiátor 2-ben?

Ausztráliában gőzerővel zajlanak a Thor: Szerelem és mennydörgés munkálatai, azonban már most úgy tűnik, hogy újabb gyümölcsöző munkakapcsolat van kibontakozóban a forgatáson.

Történetesen Chris Hemsworth és Russell Crowe színészekről van szó, egy friss pletyka szerint ugyanis a páros között máris felmerült, hogy közösen vágnának bele a Gladiátor 2 előkészületeibe. A páros állítólag már most több órát töltött az ötleteléssel, így könnyen lehet, hogy a jövőben akár még hivatalosan is hallhatunk egy ilyen projekt előkészületeiről.

A pletyka szerint maga Hemsworth felesége, Elsa Pataky volt az, aki bogarat ültetett a színészek fülébe azzal, hogy többször is felvetette, hogy férje alakíthatná Maximus fiát a Gladiátor folytatásában.

A rajongók persze előbb mindenképpen arra lesznek kíváncsiak, hogy Crowe kit is alakít majd a Thor 4-ben, a színész jelenlétének hírét ugyanis nem kis lelkesedéssel fogadták az elmúlt napokban.

A Szerelem és mennydörgés premierjére azonban még egy ideig várnunk kell, hiszen a film a tervek szerint 2022. májusában kerül a mozikba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés