Szerencsére azért nem kell sokáig nélkülöznünk a Bosszúállók és a Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül sztárját, Chris Hemsworth-t.

Sűrű időszakon van túl Chris Hemsworth, az utóbbi időkben egymást érték az új filmjei, és alig csengett le a Végjáték körüli felhajtás, máris érkezik a mozikban egy újabb blockbuster várományos, a Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül, melyben a Thor: Ragnarök után ismét együtt dolgozik Tessa Thompsonnal.

Az azonban nem véletlen, hogy nem hallottuk semmit arról, milyen filmeket tervez a következő évekre. A színész az Australia's Daily Telegraph-nak adott interjújában elárulta, hogy a következő időszakot a családjának kívánja szentelni.

"Idén biztosan nem fogok forgatni. Csak otthon akarok lenni a gyerekeimmel" - mondta Hemsworth. "Nagyon fontos korban vannak. Még mindig nagyon fiatalok, de tudatosítják, hogy többet vagyok távol, mint korábban. Itt van előttem egy év, melyben nem tervezek dolgozni. Lesz egy sajtókörút, néhány apróság, de leginkább otthon leszek. Ha visszamennél az időben tíz évvel, és megkérdeznéd, mi lenne az álmom, valószínűleg ezt mondanám. Most hátradőlhetek egy kicsit, élvezhetem és megbecsülhetem a nyugalmat, ahelyett, hogy hajszolnám a filmeket" - zárta a szavait.

Ha Hemsworth a következő egy évben nem tervez forgatni, és nem húzódik el ez az időszak, leghamarabb akkor is csak 2021-ben láthatjuk a mozivásznon, de ki tudja, talán pont A galaxis őrzői 3-ban tér majd vissza karrierje eddigi legikonikusabb szerepében, Thorként. Addig is, jó pihenést kívánunk neki.

A színész új filmje, a Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül június 13-tól a hazai mozikban!