Chris Rock jó sok pénzt fog keresni Will Smith 'pofonjával'

Túl vagyunk a 94. Oscar-gálán, de ezúttal senki se a filmekkel vagy a díjazottakkal foglalkozik, hanem Will Smith pofonjával, amit Chris Rocknak kevert le. A sztorit nagyjából mindenki ismeri, hiszen napok óta ettől hangos a bulvársajtó. De azért röviden: Chris Rock Will Smith feleségének kopaszságával poénkodott, ami azért dühítette fel a színészt, mert Jada Pinkett Smith haja egy betegség miatt hullott ki.

A botrány egyelőre nem ült el, rengetegen szólaltak fel a pofont kiosztó Will Smith ellen és mellett is. Sokan vannak, akik elítélik a színészt mondván, semmilyen szituációban sem lehet az erőszak a válaszreakció, főleg nem egy olyan eseményen, amit szó szerint a fél világ élőben követ. Mások viszont azzal érvelnek, hogy igenis fel kell lépni a sértő viselkedés ellen, mint amilyen Chris Rock poénkodása is volt.

E téren igazat lehet adni mindkét oldalnak. Will Smith, sőt, már felesége is megszólalt az üggyel kapcsolatban, előbbi nyilvánosan bocsánatot kért a viselkedéséért, utóbbi pedig a tovább lépésre buzdította az embereket. De mi a helyzet Chris Rockkal?

A komikus egyelőre nem tett feljelentést az ügy miatt, de azt is mondhatjuk, hogy az egésznek ő a legnagyobb nyertese! Még az Oscar-gála előtt jelentette be, hogy öt év után újra turnézni indul egy standup show-jával. Az Ego Death World Tour nem csak Amerikában, de Angliában, Ausztráliában és Új-Zélandon is jelent fellépést a komikusnak.

És bizony e műsorok jegyeladásai a pofon után valósággal kilőttek a sztratoszférába. Egyes becslések szerint az elmúlt napokban több jegyet adtak el rájuk mint a gálát megelőző időszakban összesen. Ráadásul sok a spekuláns is, akik már a gála előtt is rendelkeztek jeggyel valamelyik teltházas show-ra, de ezeket most jóval drágábban árulják.

Chris Rock ezen a héten lép majd fel legközelebb Bostonban, de ez még nem az Ego Death World Tour része, a turné ugyanis április 2-án rajtol. Bár a komikus egyelőre nem nyilatkozott a pofonról, szinte kizárt, hogy a saját műsorában ez a téma ne kerülne elő.