Megérkezett a legújabb Thor: Szerelem és mennydörgés magyar szinkronos előzetese, amelyben végre először láthatjuk Christian Bale-t Gorr, az istenek mészárosa szerepében.

A film első előzetesét a Boston Celtics és a Miami Heat között zajló NBA keleti döntő rájátszás mérkőzése közben hozták ki még április végén, de most már a magyar előzetesre sem kell tovább várnunk.

A trailer zzal indul, hogy Taika Waititi Korgja elmeséli a Chris Hemsworth által alakított "az űrviking, Thor Odinson" történetét.

Nem sokkal később megjelenik Jane Foster (Natalie Portman), és kiderül, hogy Thornak mennyire hiányzott a lány. Míg Foster azon tűnődik, hogy három vagy négy éve nem látták egymást, Thor gyorsan válaszol, hogy "nyolc év, hét hónap és hat nap... kábé."

De a java csak ezt követően érkezik, feltűnik ugyanis a Christian Bale által alakított főgonosz, Gorr, az Isteni Mészárosa, aki azt ígéri, hogy "minden isten meg fog halni." 

A Marvel a közelmúltban egy új posztert is kiadott a Thor: Szerelem és mennydörgéshez (lásd a galériát), amiben az új történet összes főszereplője feltűnik, köztük Thor, Mighty Thor, Valkűr, Korg és Gorr.

A Thor: Szerelem és mennydörgés 2022. július 7-én érkezik a mozikba. Nézd meg az előzetest idelent, és a galériánkat Gorról!