2019.09.06   szerző: csd   hozzászólások: 0

Nem állítunk semmi újat azzal, hogy sokszor a hollywoodi sztárok élete sem méznyalás, főként akkor nem, ha egy szerep erejéig a legmélyebb félelmeikkel kell szembenézniük.

Cliffhanger – Függő játszma – Ezért rettegett a forgatáson Stallone

Sylvester Stalloneről pedig nem állíthatjuk, hogy éppenséggel cukorból lenne, hiszen a legtöbb filmje során nem egyszer megcsinált már egy-egy húzósabb jelenetet. A  Cliffhanger Sly egyik legismertebb filmjei közé tartozik a kilencvenes évekből. A történet szerint Gabriel Walker, a sokat tapasztalt sziklamászó élete teljesen megváltozik, amikor egy rutinfeladat során elveszíti egyik legjobb barátját. Gabriel úgy érzi, képtelen többé valaha is újra küldetést vállalni.

Önkéntes magányba vonul, hogy összeszedhesse magát, de 8 hónap után visszatér, hogy felkeresse szerelmét. A pár váratlanul újra feladatot kap, hogy a Sziklás-hegységben lezuhant repülőgép túlélőit épségben lehozzák. Rövidesen azonban kiderül, hogy a gép utasai valójában terroristák.

A Cliffhanger tele van hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb jelenetekkel, amelyektől a tériszonnyal küzdő rajongókat alighanem a mai napig kirázza a hideg. A forgatások során nem volt másként ezzel a főszerepet alakító Stallone sem. A színész egy későbbi interjú során elmondta, hogy korábban rettenetesen félt a magas helyektől, a film munkálatai során azonban sikerült leküzdenie mindezt.

akció | kaland | thriller

Gabriel „Gabe” Walker (Sylvester Stallone) gyakorlott sziklamászó és életmentő, aki menyasszonyával éli békés életét. Minden egy csapásra megváltozik, amikor egyik barátja... több»