A Krokodil Dundee filmek sztárja, Paul Hogan nemrégiben megosztotta a nyilvánossággal az egészségi állapotát.

A színész a Current Affair című műsornak adott interjúban jegyezte meg, hogy “csak egy húr tartja őt össze”, mivel az elmúlt években jelentősen megromlott az egészsége, a kezelés pedig rettenetesen megviselő volt számára.

“Elvesztettem az összes testzsíromat, az izmaim összezsugorodtak, de az erőm visszatért. Korábban a fiamat, Chance-t kellett megkérnem egy befőttesüveg felnyitására is” - mondta Hogan.

A színésznek korábban ugyan egy jóindulatú daganatot találtak a veséjén, a későbbiekben viszont retro peritoneális fibrózist diagnosztizáltak nála, amelynek következtében a daganat a hasi aorta köré tekeredik, és a vesére nyomódik. 

Hogan jelenleg korábbi feleségétől Linda Kozlowskitól született közös fiával él együtt Los Angelesben. A színész a továbbiakban azzal is viccelődött, hogy lassan már minden barátja utálja amiatt, hogy a gyógyszeres kezelés következményeként bármennyit ehet, mégsem gyarapodik a testsúlya.

Hogannak egyébként szívritmusszabályzót is beültettek, saját elmondása szerint pedig 80 éves korában kezdtek a dolgok rosszabbra fordulni.

akció | kaland | vígjáték

Amikor Michael J."Krokodil" Dundee rájön, hogy a barátnőjét, a csinos amerikai újságírónőt fogva tartja Rico, a kegyetlen drogbáró, látványos mentési akcióba kezd. Rá kell... több»