Csak ezért vállalta el a Thor 3 rendezői székét Taika Waititi

Taika Waititi, a Thor: Ragnarök és a Thor: Szerelem és mennydörgés rendezője a SmartLess podcastben beszélt arról, hogy kezdetben vonakodott Marvel-filmet rendezni.

A direktor bevallotta, hogy anyagi helyzete, különösen második gyermeke születése után, motiválta arra, hogy elvállalja a Ragnaroköt annak ellenére, hogy nem különösebben érdeklik a Marvel-filmek.

"Nem érdekelt, hogy egy ilyen filmet csináljak" - mondta. "Nem szerepelt a tervemben a szerzői karrieremmel kapcsolatban. De szegény voltam, és épp akkor született meg a második gyermekem. Azt gondoltam, 'Tudod mit, ez egy remek lehetőség lenne arra, hogy etessem ezeket a gyerekeket'".

Waititi, aki gyerekkorában sosem olvasott Thor-képregényeket, némi kutatás után is zavarba ejtőnek találta a karaktert, valamint megerősítette, hogy nem vesz részt a következő Thor-filmben, mivel más projekteken dolgozik, többek között egy Star Wars-filmben.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a... több»