Csekkold vagy passzold? Befutottak az első vélemények a Doctor Strange 2-ről

A héten érkezik a hazai mozikba a Doctor Strange az őrület multiverzumában, amelyhez frissen be is futottak az első vélemények.

A Sam Raimi rendezésében készült produkció a korábbi értesülések szerint sokkal horrorisztikusabb hangvételt kapott, a Variety magazin szerzője, Clayton Davis szerint a Marvel-rajongók pedig csakugyan meg is kapták azt bodyhorrort a filmmel, amelyre egy részük annyira várt már.

“A film tele van szórakoztató jelenetekkel, karakterközpontú hevességgel, kaleidoszkópikus látványvilággal, Xochitl Gomez pedig egyszerűen ellopta show-t” - írja Courtney Howard szintén a Variety magazintól.

“A Doctor Strange az őrület multiverzumában az eddigi legfurcsább, legundorítóbb Marvel-film. Vadul kaotikus, részben érezhetően szándékosan, ami egyszerűen nem mindig működik, de a horror, és különösen Wanda karaktere remekül el van találva” - írja Germain Lussier, a Gizmodo kritikusa.

“A Doctor Strange 2-vel kapcsolatos gondolataim leginkább a Sam Raimi rendezése miatti rajongásról szólnak. Nagyon szórakoztató, és egyáltalán nem erősíti azt, hogy a Marvel filmek futószalagon készülnek” - írja Alex McLevy.

“Ez a film teljesen őrült. Ez 100%-ban Sam Raimi filmje (amit nagyon nagyra értékelek), az eddigi legijesztőbb MCU megjelenés. Menjetek be úgy, hogy a lehető legkevesebbet tudtok a sztoriról. Az utazás a multiverzumba így sokkal élvezetesebb lesz.” írja Drew Taylor, a The Wrap magazintól.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában május ötödikén érkezik a hazai mozikba.

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

Kinyílik a titokkal és őrülettel teli multiverzum ajtaja. Most, hogy Vasember és Amerika Kapitány távozott a Bosszúállók: Végjátékban vívott ádáz küzdelem után, az egykori... több»