Gwyneth Paltrow, amint valódi pároknak ad szexuális tanácsokat? Elég kemény fába vágta a fejszéjét a Netflix, amikor útjára engedte a Szex, szerelem és ami még kell című új sorozatát. De érdemes-e rá egyáltalán időt fecsérelni?

A színésznő az utóbbi években a Marvel moziverzumban csillogtatta tudását, ám emellett elég nagy port kavart a kozmetikumokkal, wellness és életmód termékeket forgalmazó Goop brandjével is. Elég csak megemlíteni a vagina-illatú gyertyákat és más ehhez hasonló termékeiket, hogy az ember máris forgassa a szemét.

Szóval Gwyneth Paltrow most új területre terjeszti ki csodás vállalkozását, ezúttal szexuális és párkapcsolati tanácsokat osztogat. A Netflix új sorozatában szerencsére inkább csak egyfajta műsorvezetőként van jelen, aki picit felszínesebb beszélgetéssel oldja fel a szereplésre vállalkozó, szexuális problémákkal küzdő párok gátlásait. Amint komolyabb dolgokra terelődik a szó, általában valamilyen szakértő veszi át a szót, ami valamelyest javítja a műsor minőségét.

De ettől még a Szex, szerelem és ami még kell pontosan olyan, mint a színésznő és a Netflix tavalyi hasonló próbálkozása, a Gwyneth Paltrow életmódkísérletei. Messze kerülendő és még véletlenül sem komolyan veendő. A Goop és csapata már eddig is rengeteg finoman szólva is megkérdőjelezhető életmódtanáccsal kábították a népet, most megteszik ugyanezt a szexualitás terén is. Akinek pont az ő tanácsaikra van szüksége, az a Netflix sorozatával megspórol magának egy drága párterápiát, de vélhetően ők vannak kevesebben.