Az Eufória sztárja, Sydney Sweeney ismét megmutatta magát egy újabb fotósorozatban, amelyekről mondani se kell, hogy egyszerűen  fantasztikusan sikerült. Csekkoljátok a fenti galériánkat!

A fiatal színésznő fekete és bézs bikiniben pózolt a kamerának, amellyel persze egyúttal a Frankies Bikinis fürdőruhamárkát reklámozza. Nem ez az első együttműködés a márka és Sweeney között, alig néhány napja ugyanis már felbukkant néhány fotó az Instagramon a cégtől, amelyeken a színésznő menyasszonynak van öltöztetve.

“A vízparton nőttem fel, mindig bikiniben szaladgáltam. Ha éppen nem a tóban vagy az óceánban úsztam, akkor síeltem vagy szörfözni próbáltam” - mondta Sweeney az Elle magazinnak adott interjúban azzal kapcsolatban, milyen emlékek is fűzik őt ehhez a ruhadarabhoz.

“Szóval mindig is volt bennem egy olyan rész, ami olyasmit akart létrehozni, ami valóban rám vall, és Francescával (a márka alapítója) és az ő hihetetlen társaságával valóban valami különlegeset alkottunk” - tette hozzá a színésznő.

A fiatal sztár azt is elárulta, hogy az Eufóriában is ezt a márkát viselte, és hogy miután találkoztak Aiellóval a velencei irodájában, “azonnal megkedvelték egymást”, így rengeteg közös ötletük támadt.

Sydney egy korábbi interjúban azt is elmondta, hogy gyerekkorában szégyellte a testét, mivel az serdülőkorában hamarabb ment át jelentős változásokon, mint társainak. “Előbb voltak melleim, mint a többi lánynak, és úgy éreztem, hogy kiközösítenek emiatt. Szóval minden több sportot is űztem, nagyon keményen tanultam, és mindent megtettem, amit az emberek nem gondoltak volna rólam, hogy megmutassam nekik, hogy a testem nem határozza meg, ki vagyok” - mondta a színésznő.