Robert Downey Jr. szerint egyszerűen elképesztő, hogy kollégája, Jeremy Renner már személyesen is jelen tudott lenni Chris Evans tavaly szeptemberi esküvőjén.

Az Amerika Kapitány színésze egy privát ceremónia keretében kötötte össze az életét Alba Baptistával a Cape Cod-i Cape Codban, Massában, amelyen Marvel-sztártársai a meghívottak között szerepeltek, így köztük Jeremy Renner is, aki épp 2023 elején súlyos balesetet szenvedett.

Rennerrel kapcsolatban maga Chris Hemsworth is megszólalt a Vanity Fair címlap sztorijában. “Közzétett egy fotót, amelyen az látszik, hogy tele van zúzódásokkal és egy kórházban fekszik, amihez csak annyit fűzött hozzá, hogy ‘Minden rendben van, srácok!’,  aztán egy darabig nem hallottam felőle, mert nagyon nehéz időszakon ment keresztül” - nyilatkozta Hemsworth.

“Ha van egy tulajdonsága, amiben mindannyian egyetértünk, az a rugalmasság. Látni, ahogy Renner ezt szó szerint megtestesíti, méghozzá egy alapvetően portugál-amerikai esküvőn, észbontó volt. Teljesen felépült és készen állt az ünneplésre. Szóval igen, csodák történnek” - mondta Robert Downey Jr.

Renner balesetét követően több pályatársa is meglátogatta a kórházban, James Cordennek adott interjúban elmondta, hogy Anthony Mackie volt az első ember, akire emlékezett, hogy az ágya mellett látott.