Csonkolós horror viszi a prímet az amerikai mozikban

Úgy tűnik, a nézők lassascsakán visszatalálnak a mozikba a tengerentúlon, de azért korai lenne még pezsgőt bontaniuk a hollywoodi stúdióknak.

Bár egyelőre csak részeredmények vannak, biztosra vehetjük, hogy a Spirál: Fűrész hagyatéka könnyedén behúzza a mozis hétvégét. A Lionsgate filmje a becslések szerint 15 millió dolláros hazai bevételig juthat vasárnap éjfélig.

Az előző hétvégék után ez mindenképp pozitív emelkedés, bár még így is 85 százalékkal marad el a nézőszám a járvány előtti időszakhoz képest.

A Boxoffice Pro. elemzései szerint Chris Rock horrorja mögött Guy Ritchie új filmje, a Egy igazán dühös ember fog végezni 3,5 millióval, a tíz legnézettebb produkció pedig hozzávetőlegesen 30 milliós összbevételt tud majd felmutatni.

A Spirálra visszatérve, bár a horrort vegyesen fogadták a kritikusok, a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon továbbra is ez a film a franchise legjobb értékelést kapott epizódja a maga 53%-ával.

A film május 27-től a hazai mozikban.

horror | krimi | misztikus | thriller

A Fűrész franchise rebootjának főszereplője három férfi, egy egykori rendőr (Samuel L. Jackson), egy nyomozó, Ezekiel Banks (Chris Rock) és egy zöldfülű zsaru (Max Minghella),... több»