Rian Johnson, a Tőrbe ejtve franchise rendezője a Londoni Filmfesztivál sajtótájékoztatóján megerősíteni látszott Benoit Blanc nyomozó szexualitását a készülő folytatás kapcsán.

A Tőrbe ejtve - Az üveghagyma című filmben visszatér a Daniel Craig által alakított extravagáns déli úriemberdetektív, aki Görögországba utazik, hogy egy új, színes gyanúsítottakból álló rejtély rétegeit tárja fel.

Az olyan új sztárokkal, mint Kate Hudson, Edward Norton és Janelle Monáé a csillogó társulat az író és rendező Johnson mellett Londonba érkezett a vasárnap esti, a Southbank Centre Royal Festival Halljában tartott gálavetítés előtt, amely az idei fesztivált zárja.

Miközben az egyesített hollywoodi sztárgárda elkápráztatta a teremben ülőket, a megjelentek kérdéseket tettek fel a filmről és annak szereplőiről - többek között Blanc magánéletéről. Kiderült, hogy Johnson meg volt győződve arról, hogy karaktere meleg.

A The Digital Fix osztotta meg elsőként a csemegét egy tweet formájában: "Úgy tűnik, @rianjohnson most erősítette meg, hogy Benoit Blanc meleg, a kérdésre empatikus [sic] "igen"-nel válaszolt". Egy másik résztvevő is megerősítette a kijelentést, és a sajtótájékoztató egyik fénypontjaként emelte ki, hogy Blanc "hivatalosan is meleg", hozzátéve: 'Az egész terem megvadult'.

A Tőrbe ejtve nagy nemzetközi siker volt, amikor 2019-ben bemutatták, és olyan sztárokat láthattunk benne, mint például Chris Evans.

Mivel Craig már aláírt a korábbanbejelentett Tőrbe ejtve 3 részéhez, az 54 éves színész elárulta, hogy az ikonikus brit kémet, James Bondot maga mögött hagyva nem kételkedik abban, hogy az ebből a filmből is sikeres franchise-t csináljon. A sztár az Empire magazinnak elmondta, hogy "az elmúlt 15 évet az életemből azzal töltöttem, hogy megpróbáltam ezt egy franchise-ban megvalósítani". Úgy vélte, hogy "ha a megfelelő emberek és a megfelelő tehetség van a teremben, akkor meg lehet csinálni".

A Blanc magánéletéről szóló hírek azonban kissé meglepőek lehetnek, tekintve, hogy Johnson korábban ragaszkodott ahhoz, hogy szereti, ha a nyomozót titokzatosság veszi körül. A Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője arról beszélgetve, hogy mire számíthatnak a rajongók a folytatásban, hozzátette: "Határozottan több Blanc lesz, de számomra nem túl érdekes az a gondolat, hogy Benoit magánéletét kiteregessük. Akárcsak Poirot-nál és Miss Marple-nél, itt is az a szórakoztató, ahogy Benoit karakterének elemei feltárulnak az egyes rejtélyek megoldásának aktusán keresztül'.

A Tőrbe ejtve - az üveghagyma november 23-án kerül a mozikba, mielőtt december 23-án a Netflixre kerülne.

dráma | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Benoit Blanc ismét egy kibogozhatatlan rejtély előtt találja magát, de nincs olyan ügy, amelyre a világ legjobb nyomozója ne tudna fényt deríteni. A 2019-ben megjelent nagysikerű... több»