Star Wars: Skywalker kora premierje után egyre több információ szivárgott ki a film Colin Trevorrow-féle forgatókönyvével kapcsolatban. Trevorrow korábban távozott a produkciótól, és bár Abrams számos inspirációt meghagyott az eredeti verzióból, még így is rengeteg izgalmas megvalósítatlan ötlet maradt fent. Lapozd át a galériánkat a lélegeztelállító képekért!

Hamar kiderült, hogy Trevorrow a saját verziójából kihagyta volna Palpatine visszatérését, illetve Rey származástörténete is másfajta magyarázatot kapott volna. De egy izgalmas vázlat is napvilágot látott az eredeti változattal kapcsolatban.

Mindezek alapján Darth Vader egy komolyabb cameo erejéig is visszatért volna, így Kylo Rey és nagyapja között egy komolyabb összecsapásra is sor került volna. A képeken az is megfigyelhető, hogy Kylo Ren maszkja is egy kissé más formát kapott, a háttértörténet szerint a legfőbb vezér új sisakja beskar fémből készült, akárcsak a Mandalori páncélok, minderre pedig azért lett volna szükség, mivel arca súlyosan megsérült.

Szemmel láthatóan Trevorrow sokkal sötétebb hangulatú lezárást tervezett a franchise-nak, a rajongók viszont közel sem voltak maradéktalanul elégedettek a Skywalker korával, de az új trilógia filmjei a kritikusokat is megosztották.