2020.01.24   szerző: csd   hozzászólások: 0

Egyre több információ szivárog ki Star Wars IX Colin Trevorrow-féle forgatókönyvével kapcsolatban. Trevorrow korábban távozott a produkciótól, és bár Abrams számos inspirációt meghagyott az eredeti verzióból, még így is rengeteg izgalmas megvalósítatlan ötlet maradt fent.

Darth Vader visszatért volna a Star Wars IX-ben, itt a bizonyíték (kép)

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Trevorrow a saját verziójából kihagyta volna Palpatine visszatérését, illetve Rey származástörténete is másfajta magyarázatot kapott volna. A napokban ráadásul további izgalmas vázlat látott napvilágot az eredeti változattal kapcsolatban.

Mindezek alapján Darth Vader egy komolyabb cameo erejéig is visszatért volna, így Kylo Rey és nagyapja között egy komolyabb összecsapásra is sor került volna. A képeken az is megfigyelhető, hogy Kylo Ren maszkja is egy kissé más formát kapott, a háttértörténet szerint a legfőbb vezér új sisakja a beskar fémből készült, ahogy egy Mandalori páncél, minderre pedig azért lett volna szükség, mivel arca súlyosan megsérült.

Szemmel láthatóan Trevorrow sokkal sötétebb hangulatú lezárást tervezett a franchise-nak, mindenesetre a rajongók többsége így is elégedett a Skywalker korával, bár ahogy az előző epizód, úgy ez is megosztotta kissé a nézőket és a kritikusokat egyaránt.