DC: Jön az új 'Batman-sorozat', középpontban az Arkham elmegyógyintézet

Matt Reeves nem csupán a Batman folytatásán dolgozik.

A DC új elnöke, James Gunn ugyanis megerősítette, hogy a rendező egy teljesen új sorozatot is készít a karakterrel, amely az új DC filmes univerzumba integrálódik majd. “Jelenleg Matt az Arkhamet mint DCU-sorozatot készíti, szóval egyelőre csak ez a kettő van” - reagált Gunn arra a rajongói kérdésre a közösségi médiában, amelyben arról faggatták, készülnek-e további projektek a Batman 2 és a Batman sorozat mellett.

Egy további kérdésben arról az Arkham-sorozatról is kérdezték Gunnt, amely szintén az új DCU-ban játszódik, és amelyen maga Gunn és Safran dolgozik közösen, a produkció egyébként jelenleg Chapter One: Gods and Monsters cím alatt fut.

“Imádjuk Mattet rendezőként és producerként, így mind a The Batman univerzumában, mind a DCU-ban fog történeteket készíteni” - reagált Gunn.

Gunn továbbá azt is fontosnak tartotta leszögezni, hogy az Arkham-sorozatot mindig is úgy tervezték, hogy a DCU-ban játszódjon, és ne az Elseworlds, vagyis az alternatív univerzum része legyen, amelyben többek között Todd Phillips Joker filmje és a szóban forgó Reeves-féle Batman filmek is játszódnak.