Deadpool 3: Erre vártak a rajongók, Ryan Reynolds remek hírrel jelentkezett

Bár a SAG-AFTRA sztrájk a Deadpool 3 forgatását is megnehezítették, Ryan Reynolds most végre egy jó hírrel is szolgált a produkció kapcsán.

A színész ugyanis az Instagramon (lásd a képet a cikkünk galériájában) közölte a rajongókkal, hogy a forgatás hivatalosan is lezárult, egyúttal pedig köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett a munkálatokban.  Óriási és örökké tartó köszönet a filmünk szereplőinek és stábjának, akik a széllel, esővel, sztrájkkal is megküzdöttek és még Hugh Jackmant is elviselték. A legközelebbi haverjaimmal készíthettem filmet, és ez nem történik meg velem gyakran” - írta Reynolds.

Bár a Deadpool 3 az eredeti tervek szerint idén májusban debütált volna a mozikban, a premiert végül júliusra halasztották. Ez lesz az első rész egyébként a szériában, amely már az MCU-ba is betagozódik, az pedig már korábban is különösen jó hírnek számított, hogy a stúdió az előző részekhez hasonlóan engedélyezte a stábnak, hogy korhatáros legyen a sztori és annak minden eleme.

A Shawn Levy rendezésében készült Deadpool 3 tehát július 26-án debütál a hazai mozikban Reynold és Jackman mellett pedig Jennifer Garner, Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams és Matthew Macfadyen lesznek láthatók a főszerepekben.

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»