Az ősz egyik legnagyobb híre volt, amikor kiderült, hogy a Deadpool & Rozsomák -ban Hugh Jackman is szerepelni fog. És természetesen ki mást játszanak, mint Farkast (Rozsomákot…)? A színész a napokban egy fontos kérdésre is választ adott a karakterével kapcsolatban.

A rajongókban ugyanis jogosan merült fel a kérdés, hogy ha Farkas a 2017-es Logan - Farkasban tényleg meghalt (mert tényleg meghalt), akkor most mégis miként térhet majd vissza? Nos, a színész válasza valószínűleg csak keveseket lep meg, legalábbis azok közül, akik figyelemmel kísérik a Marvel moziverzum eseményeit.

Hugh Jackman ugyanis az időutazással és a végtelen számú párhuzamos dimenzióval magyarázta, hogy Logan hogyan lehet mégis életben. Elmondása szerint Logan tényleg meghalt a Logan – Farkasban, de az egy másik dimenzió másik Loganje volt. Az időutazás és a párhuzamos dimenziók lehetővé teszik, hogy újra eljátssza a leghíresebb szerepét és még illeszkedjen is a Marvel moziverzumba.

Érdekesség, hogy Hugh Jackman az interjúban az időutazást eszközként említette meg. Ez két dolgot jelenthet: vagy ténylegesen egy eszközre utalt, vagy csak stilisztikailag használta a kifejezést a jelenségre. Utóbbit nem nagyon kell magyarázni, előbbi viszont további kérdéseket vet fel.

Az időutazó eszköz ugyanis jelentheti a TemPadot, amit a Loki sorozatban ismerhettünk meg, ezt használja a TVA (Time Variance Authority) az idősíkok közti utazásra. Ha erre gondolt, az azt is jelentheti, hogy a szervezet is szerepelni fog a filmben.

A Deadpool 3-ról egyébként azt is pletykálják, hogy Farkas és Deadpool egy sor régebbi Marvel-univerzumot is meg fog látogatni benne. Ezek között lehet a 2005-ös Fantasztikus négyes és a 2007-es A fantasztikus négyes és az ezüst utazó filmek világa is.