Deadpool a Vasember nyomdokaiba lép

Az utóbbi napokban a Deadpool készítői számos hírrel örvendeztették meg a képregényhős rajongóit. Láthattuk az első hivatalos képet, megjött a szinopszis, és egy április 1-i tréfa kapcsán kiderült az is, hogy a film R-korhatár besorolást kap majd.

Bár viszonylag messze még a Ryan Reynolds főszereplésével készülő Deadpool premierje, a film írója, a Comicbook.com-nak adott interjújában már most a A vasemberhez hasonlítja filmjét mondván, Reynolds épp úgy uralni fogja a karaktert, mint Robert Downey Jr.. tette azt Tony Stark szerepében.

 "Az a Tony Stark, akin felnőttem, nem volt olyan okos és szarkasztikus, mint amilyen Robert Downey Jr. volt a szerepben, de most már másra sem tudok gondolni (a karakter kapcsán), mint az alakítására. Épp ezt fog történni Ryan és Deadpool esetében is. "

Reynoldsot a 2011-es X-Men: Az elsőkben láthattuk először Wade Wilson, vagyis Deadpool szerepében, azonban a karakter nagyon messze állt attól, amint a rajongók a képregényekből megismerhettek. Nos, az ígéretek szerint a Deadpool film egészen más lesz, erről árulkodik, hogy a készítők alapból az R-korhatár besorolást  (17 éven aluliaknak csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott) lőtték be.

A Deadpool 2016. február 12-én debütál a mozikban.