December a SkyShowtime-on: 10 kihagyhatatlan premier, köztük a Halálos iramban 10 és a Transformers: Fenevadak kora is

Nem semmi kínálat várja decemberben a SkyShowtime előfizetőit. Folytatódnak a közönségkedvenc sorozatok, köztük a Special Ops: Lioness és a Yellowjackets 2. szezonja, jön a Halálos iramban 10, a Transformers: A fenevadak kora és még sok más újdongság. Mutatjuk a listát idelent premierdátumokkal, előzetesekkel és minden hasznos információval. 

#10

58 Halálos iramban 10  (2023)

(15) (7)

akció | kaland | krimi | misztikus | thriller

SkyShowtime | Telekom TVGO

Számos küldetés után és minden nehézség ellenére Dom Torettónak és családjának sikerült túljárnia az összes eddigi ellenfele eszén, kijátszani minden nehézséget és... több»

A rekordokat döntögető Fast and Furious-franchise új szintre gyorsul fel a sorozat utolsó fejezetével, a kasszasikereket jegyző Louis Leterrier (The Transporter) rendezésében. A legújabb akciófilm a világ minden tájára eljut, és olyan visszatérő szereplőgárdát vonultat fel, mint Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Sung Kung, Charlize Theron, Tyrese Gibson, Chris (Ludacris) Bridges, valamint új szereplőként Jason Momoa és Daniela Melchior. December 23-tól a SkyShowtime-on.
#9

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime

Nem sokkal azután járunk, hogy Űrdongó megérkezett a Földre. A fenevadak korának története ez, amelyben az autobotok és az álcák leszármazottai, azaz a Maximálok és a... több»

A Transformers: A fenevadak kora egy kilencvenes évekbeli világ körüli kalandra hívja a nézőt az Autobotokkal. Megjelennek a Transzformerek teljesen új fajtái, a Maximálok, akik szövetségesükként csatlakoznak hozzájuk a Földért folyó harcban. Rendező: Steven Caple Jr., főszereplők: Anthony Ramos és Dominique Fishback. Premier december 15-én.
#8

dráma | romantikus | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

A várva várt folytatásban négy legjobb barátnő  úgy dönt, hogy a könyvklubjukkal Olaszországba utaznak egy izgalmas és szórakoztató lányos kirándulásra. Azonban váratlan... több»

A legendás színészek, Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen és Mary Steenburgen újra összeállnak a Könyvklub: A következő fejezet című filmben. A várva várt folytatásban a jó barátnők, Diane (Keaton), Vivian (Fonda), Sharon (Bergen) és Carol (Steenburgen) a könyvklubjukkal Olaszországba indulnak, életük legnagyobb utazására. A film további szereplői: Craig T. Nelson, Giancarlo Giannini, Andy Garcia és Don Johnson, Bill Holderman pedig rendezőként tér vissza. Premier december 11-én.
#7

dráma | horror | misztikus

SkyShowtime | Netflix

A Yellowjackets egy tehetséges középiskolás lányfocistákból álló csapat története, akik egy repülőgép-szerencsétlenség túlélői lesznek a távoli, északi vadon mélyén. A... több»

A túlélőfilm, a pszichológiai horror és a felnőttéválástörténetek műfajait egyesítő Yellowjackets egy tehetséges középiskolás lány focicsapat történetét követi nyomon, akik (nem éppen szerencsés) túlélői lesznek egy repülőgép-katasztrófának az északi vadon mélyén. A sorozat bemutatja, ahogy egy nehézségekkel küzdő, de sikeres csapat vad hordává alakul, miközben végigköveti a lányok életét is, amelyet 25 év elteltével próbálnak újra összerakni – ám a múlt valójában soha nem tűnik el. Ami a vadonban kezdődött, annak még koránt sincs vége. A 2. évad új részei decemberben is heti redszerességgel érkeznek.
#6

68 Special Ops: Lioness  (2023)

(9) (2)

akció | dráma | thriller

SkyShowtime

Egy fiatal tengerészgyalogost arra kér fel a CIA, hogy barátkozzon össze egy terroristacsoport vezérének lányával, hogy belülről buktassa meg a szervezetet. több»

Az Oscar®-jelölt Taylor Sheridan sorozata, a Special Ops: Lioness története egy valós programon alapul. Egy kissé nyers, de szenvedélyes fiatal tengerészgyalogos, Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira) életéről szól, akit beszerveztek a Lioness Engagement Teambe, hogy beépülve segítsen lebuktatni egy terrorszervezetet. Zoe Saldaña játssza Joe-t, a Lioness program helyi vezetőjét, aki a női beépített ügynökök kiképzéséért, irányításáért és vezetéséért felelős. További szereplők: Michael Kelly, Morgan Freeman és Nicole Kidman. Minden héten új rész decemberben is.
#5

92 Fellow Travelers  (2023)

(1)

romantikus

SkyShowtime

Két különböző férfi életét és illékony románcát követhetjük nyomon tisztogatások, háborúk, tüntetések és pestisjárványok során, leküzdve a világ akadályait. több»

Az Oscar®-jelölt Ron Nyswaner (Philadelphia, Homeland) alkotójától, Thomas Mallon regénye alapján készült Fellow Travelers egy izgalmas szerelmi történet és politikai thriller két merőben különböző férfi hullámzó románcáról. Matt Bomer játssza a háttérpolitikusi karrierjét építő, karizmatikus Hawkins Fullert. Hawkins találkozik egy lelkes, idealista fiatalemberrel, Tim Laughlinnal (Jonathan Bailey). Kapcsolatuk akkor kezdődik, amikor Joseph McCarthy és Roy Cohn háborút indít az államellenesek és a szexuálisan deviánsok ellen, amivel kezdetét veszi a 20. századi amerikai történelem legsötétebb korszaka. Az új részek hetente érkeznek decemberben.
#4

81 Frasier  (2023)

(1)

vígjáték

SkyShowtime

Frasier visszatér Bostonba, ahol új kihívásokkal kell szembenéznie, új kapcsolatokat kell kialakítania, és egy-két régi álmát végre valóra kell váltania. több»

Az új sorozat, amelynek főszereplője és vezető producere Kelsey Grammer, Frasier Crane (Grammer) életének új fejezetéről szól. A főszereplő visszatér a Massachusetts állambeli Bostonba, ahol új kihívásokkal néz szembe, új kapcsolatokat alakít ki, és végre valóra váltja néhány régi álmát. Frasier visszatért! Grammer mellett az új sorozat főszereplői: Jack Cutmore-Scott, aki Frasier fiát, Freddyt alakítja; Nicholas Lyndhurst mint Frasier régi főiskolai barátja, Alan, akiből egyetemi tanár lett; Toks Olagundoye, aki Oliviát, Alan munkatársát, az egyetem pszichológiai tanszékének vezetőjét játssza; Jess Salgueiro, aki Freddy szobatársának, Eve-nek a szerepében jelenik meg; valamint Anders Keith, aki Frasier unokaöccse, David bőrébe bújt. Az 1. évad új részei decemberben érkeznek.
#3

65 Álmok földje  (2023)

(1)

dráma | vígjáték

SkyShowtime

Margate városában a legidősebb nővér, Trish terhes, és lánygyermeket vár. Nővérei, Clare és Leila anyjukkal együtt tüsténkednek körülötte. Ám a másik nővér, Mel... több»

A Dreamland egy érzelmekkel teli dráma négy együtt élő nővér titkairól, hazugságairól, szerelmeiről és céljairól. A film a brit tengerparti városban, Margate-ben játszódik, és a többgenerációs női kapcsolatok sötét komédiája. A legidősebb lánytestvér, Trish (Agyeman) harmadszorra is teherbe esik, és két húga, Clare (Gabby Best) és Leila (Aimee-Ffion Edwards) édesanyjukkal (Frances Barber) és nagymamájukkal (Sheila Reid) kiegészülve mind körülötte ugrálnak. Amikor azonban másik testvérük, Mel (Allen) váratlanul újra betoppan az életükbe, a stabil családi kötelékek felbomlani látszanak. Az 1. évad decemberben folytatódik.
#2

41 Smothered  (2016)

horror | vígjáték

Őt híres horrorkaraktert felkérnek, hogy ijesszenek rá néhány emberre. Könnyű melónak tűnik, így elfogadják az ajánlatot. De mégsem ők a hétvége sztárjai. Sokkal inkább az... több»

Sammy egy független, fiatal nő, aki megunta a társkereső alkalmazásokat, míg Tom egy jószívű férfi, akinek súlyos múltbeli terhek nyomják a vállát. A két idegen találkozik egymással, és a levegő csak úgy izzik körülöttük, amikor egy karaokeszobában alaposan becsiccsentve a lelküket is kiéneklik. Miután megállapodnak egy kötöttségek nélküli viszonyban, a kapcsolatukat alaposan összekuszálja, hogy mély érzelmeket kezdenek táplálni egymás iránt. Sammy viszont hamarosan rájön, hogy van egy másik nő is Tom életében... a hatéves kislánya. A Smothered nem egy tipikus, csupa rózsaszín romantikus vígjáték két világ találkozásáról, hanem a modern randizás nehézségeiről szól. Premier december 18-án.
#1

dráma | western

SkyShowtime

A minisorozat a legendás törvénytisztelő Bass Reevesről szól, az egyik legnagyobb határvidéki hősről és az amerikai történelem egyik első fekete rendőrbíró-helyetteséről a... több»

A Lawmen: Bass Reeves a vadnyugat legendás törvényszolgájáról és bűnözőiről szól. Reeves (David Oyelowo), aki az amerikai történelem legnagyobb törvényszolgájaként ismert, a polgárháború utáni újjáépítést követő korszakban szövetségi békefenntartóként dolgozott az Indián Területen, és több mint 3000 rendkívül veszélyes bűnözőt fogott el anélkül, hogy valaha is megsebesült volna. A Lawmen: Bass Reeves egy antológiasorozat, amelynek további részei olyan legendás törvényszolgákat és bűnözőket mutatnak be, akik hatással voltak a történelem alakulására. Premier december 18-án.