A Warner Bros. megvásárolta a Billy Summers, Stephen King bestseller thrillerének adaptálási jogait. J.J. Abrams és Leonardo DiCaprio (galériánkban) cége, a Bad Robot és az Apian Way is részt vesznek a projektben. A Deadline szerint, ha szerencsénk van, J.J. Abrams foglalhatja el rendezői széket, a címszerepre pedig Leonardo DiCapriót emlegetik.

Billy Summers, Stephen King bestsellere egy nyugdíjba készülő bérgyilkos történetét meséli el, aki elfogad egy jövedelmező ajánlatot, amely lehetővé teszi számára, hogy jólétben éljen. Egy kezdő író személyazonosságát veszi fel, és egy kisvárosba költözik. Bérel egy lakást, amely arra a helyre néz, ahová Joel Allent - a maffia végrehajtóját, akit két ember megölésével vádolnak egy pókerjátszma során - szállítják. Korábbi főnökei attól tartanak, hogy a tárgyaláson úgy dönt, hogy enyhébb büntetésért cserébe feldobja őket. Summers egyre cinikusabbá válik megbízóival szemben. Amikor a munka befejezése után a dolgok kedvezőtlen fordulatot vesznek, a kételyei jogosnak bizonyulnak. 

A forgatókönyvön Edward Zwick és Marshall Herskovitz dolgozik. Eredetileg egy 10 epizódos sorozatot terveztek, amelyet a Warner Bros. tulajdonában lévő kábeltelevíziós csatornákon és streaming csatornákon sugároztak volna. Végül azonban úgy döntöttek, hogy a Billy Summerst filmadaptációként tárják a világ elé.

Hogy erre mikor kerül sor, arról egyelőre nincsenek információk, de amint többet fogunk tudni, feltétlenül beszámolunk a fejleménykeről.