Disney+: 16 millió megtekintés! Ez a film még az új Star Wars-sorozatot is lenyomta

Már elérhető a Disney+ műsorkínálatában az élőszereplős A kis hableány, amely a premiert követő első öt napban 16 millió megtekintést ért el a platformon.

A Rob Marshall rendezésében készült produkció nézettsége minden korábbi elképzelést felülmúlt, hiszen ezzel a kezdéssel gyakorlatilag magasabb nézettséget ért el, mint a platformon megjelent összes Marvel- és Star Wars-sorozat, összehasonlításképp az augusztus végén debütált Ahsoka 14 milliós nézettséget ért el az első héten.

A kis hableány nem mellékesen egyike annak a két idei Disney-produkciónak, amelynek sikerült átlépnie a félmilliárd dolláros bevételi határt. Marshall filmje ugyanis 561 millió dollárt, míg A galaxis őrzői: 3. része 844 millió dollárt hozott a konyhára.

Ezt a képet viszont némileg árnyalja, hogy A kis hableány 250 millió dollárból készült, a Rotten Tomatoes portálon 67 százalékra értékelték a kritikusok, míg a nézőktől 94 százalékot kapott. A hazai nézők viszont mindössze 73 százalékra értékelték a Mafabon.

családi | fantasy | kaland | musical | romantikus

A kis hableány egy magával ragadó mese, amely minden korosztály szívét elnyerte. A történet egy fiatal és kíváncsi hableány, Ariel történetét követi nyomon, aki Triton... több»