A Kísértetkastély készen áll arra, hogy októberben megijessze a Disney+ felhasználókat! A Disney gyerekbarát horrorkomédiája, amelyet a klasszikus vidámparki attrakció ihletett, október 4-én érkezik a streaming platformra.

"Az igazat megvallva, a PG-13-as besorolású film - amely a stúdió második nagyvászonra adaptált kísérteties vidámparki attrakciója - nem is olyan ijesztő" - írta kritikájában Peter Debruge, a Variety filmkritikusa - "Justin Simien rendező inkább a komédia, mint a horror irányába tereli a filmet, és egy maroknyi vicces sztárt hoz össze, hogy megbirkózzon a Gracey Manor szellemproblémájával. Az eredmény minden bizonnyal sokkal kevésbé ijesztő, mint a 2003-as Eddie Murphy-féle változat újbóli megtekintése, amely minden téren elhalványult az abban az évben készült A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka című film mellett."

A sztori az egyedülálló anyát, Gabbie-t (Rosario Dawson) és 9 éves fiát (Chase Dillon) követi, akik úgynevezett "spirituális szakértők" segítségét kérik, hogy kiirtsák otthonukból a különböző szellemeket, kísérteteket és egyéb hátborzongató lényeket. A filmet nálunk július végén mutatták be a mozikban.

Az új verzió 20 évvel, a fentebb említett Eddie Murphy verzió, az Elvarázsolt kastély után érkezik, a főszerepekben pedig olyan sztárok láthatók, mint Jamie Lee Curtis, Owen Wilson, Danny DeVito vagy épp Jared Leto, de még sokan mások is tiszteletüket teszik!

családi | dráma | fantasy | horror | misztikus | vígjáték

Az egyedülálló anya, Gabbie (Rosario Dawson) kilencéves fiával egy New Orleans-i villába költözik, amelyet elképesztően alacsony áron vásároltak meg. Új életet szeretnének... több»