Dobj el mindent, Nicolas Cage-dzsel jöhet az Ál/Arc 2!

Az elmúlt időszakban kétségtelenül Nicolas Cage nagy visszatérésének lehetünk szemtanúi.

Cage karrierje szebb napokat is látott ugyan, A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya és a Disznó című filmekben nyújtott alakításával viszont nem csak a mozirajongók, hanem Adam Wingard érdeklődését is sikerült felkelteni.

A Godzilla Kong ellen rendezője dolgozik ugyanis az 1997-ben megjelent Ál/Arc című film folytatásának előkészületein, amellyel kapcsolatban egy izgalmas részletet is elárult az Empire magazinnak adott interjújában:

“Nagyon finomítunk rajta. De addig nem szeretnénk elárulni sokat róla, amíg mindenki a csapatból azt nem mondja, hogy ez lesz az!” - mondta Wingard, aki azt is hozzátette, hogy mindenképpen visszahozná Cage karakterét a folytatásban. Persze egyelőre kérdéses, miként hozzák is össze, hiszen Castor Troy életét vesztette a sztoriban.

“Ennek most van itt a pillanata. Már a Disznó megjelenése előtt úgy láttuk, hogy ez egy Nicolas Cage-film lesz. Mostanra ez teljesen nyilvánvalóvá vált. Néhány évvel ezelőtt a stúdió talán egy dögös, fiatal, feltörekvő színészt castingolt volna. Most pedig Nicolas Cage ismét Hollywood egyik legmenőbb színésze” - tette hozzá a rendező.

Wingard persze azt is fontosnak tartotta megjegyezni, hogy az Ál/Arc 2 forgatókönyve karrierje eddigi legnagyobb kihívását jelenti, amelyet Simon Barrett-tel közösen fejlesztenek. A stúdiótól viszont teljesen szabad kezet kapott a páros, így az teljesen az ő elképzeléseiket tartalmazza majd.

85 Ál/Arc  (1997)

akció | krimi | sci-fi | thriller

Sean Archer FBI ügynököt egy dolog hatja, hogy megtalálja fia gyilkosát, Castor Troyt. Ám amikor végre elkapja, kiderül, hogy egy tömegkatasztrófa közeleg, amelyet csak a... több»