Donna D'Errico nem hagyja, hogy az időjárás elrontsa a hangulatát.

A Baywatch sztárja legújabban egy videót posztolt az Instagramon, amint az esőben pózol a kamerának a tengerparton. “Édes volt hazatérni oda, ahol felnőttem! Azon gondolkodom, hogy maradok!” - írja a színésznő.

D'Errico ezúttal egy szál bikiniben és új frizurával pózolt a tengerparton, amely nem is kerülte el a rajongók figyelmét, így többen meg is dicsérték, hogy a zord időjárás ellenére is mennyire elhivatottan tud dolgozni.

“Elég szexi, ahhoz képest, hogy ilyen kényelmetlen helyen, az esőben kellett feküdnie!” - olvasható az egyik hozzászólásban.

D'Errico mostanra az OnlyFans egyik legnagyobb sztárja lett, aki szemmel láthatóan jól érzi magát, ha megmutathatja vonalait a követőinek, így gyakran pózol bikiniben vagy fehérneműben az Instagram-oldalán.

A színésznőt korábban több támadás érte emiatt, többek szerint ugyanis már “egy kissé idős” ahhoz, hogy ilyen fotókat tegyen közzé magáról, amelyre D'Errico azt válaszolta, hogy egyszerűen így érzi jól magát, és hogy imádja, ha a férfiak udvarolnak neki.

 

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donna D'Errico (@donnaderrico) által megosztott bejegyzés