Döntés született Johnny Depp által megnyert rágalmazási per fellebbezésének kapcsán.

Június végén és a múlt héten Amber Heard jogi csapata fellebezést nyújtottak be a bírósághoz, amelyekben túlzottnak nevezték a Deppnek megítélt kártérítést, illetve kétségbe vonták a bíróság döntését.

"Úgy tűnik, hogy a 15. számú esküdt valójában nem ugyanaz a személy volt, mint aki az esküdtszékben szerepel" - olvasható a bedványban, amelyben egyúttal kivizsgálását kérvényezték, hogy miként léphetett egy 52 éves férfi annak a 77 éves férfinak a helyére, akit esküdtként szólítottak be.

A továbbiakban jogi csapata ellentmondással "alaptalannak" és "komolytalannak" nevezte Heard álláspontját. Penny Azcarte bírónő a ma kiadott végzésében elutasította Heard azon indítványát, amely szerint tegyék semmissé Depp részére több mint 10 millió dolláros kártérítés kifizetésének kötelezettségét.

“Az egyetlen bizonyíték a bíróság előtt az, hogy ez az esküdt és az összes esküdt betartotta esküjét, a bíróság utasításait. Ezt a bíróságot az esküdtszék kompetens döntése köti. A megfelelő eljárást minden fél számára garantálták és biztosították ebben a perben. A meghallgatás tisztességes és pártatlan módon zajlott, a bíróság és mindkét fél megvizsgálta a potenciális esküdteket. Nincs bizonyíték csalásra vagy szabálysértésre” - olvasható a közleményben.

via Deadline