Drew Barrymore izgatottan osztotta meg a műsorában, a The Drew Barrymore Show-ban, hogy Adam Sandler megírta a Happy, a flúgos golfos 2. forgatókönyvét.

Miután megnézte a Billy Madison - A dilidiákot a lányával, és beszélt Sandlerrel, Barrymore utalt a folytatás fejlesztésére.

"Akarom. Szükségem van rá. Tegnap éjjel fent maradtam a lányommal, hogy megnézzük a Billy Madisont" - idézi Barrymore-t a Deadline. "Küldtem Sandlernek egy videót erről, aztán küldött vissza egy másik videót, és várom, hogy megerősíti-e a dolgot Happy, a flúgos golfos 2 forgatókönyvével kapcsolatban."

Nem sokkal később Barrymore a telefonjára pillantott, hogy látszólag megerősítse, hogy valóban elkészül a film. "Ez most érkezett, van egy friss hírem" - mondta. "Csak annyit mondhatok a forrásomtól, hogy folyamatban van".

Az utóbbi időkben megélénkültek a folytatásról szóló pletykák, Christopher McDonald, aki az eredeti filmben Shooter McGavint alakította, megosztotta, hogy Sandler megmutatta neki a folytatás vázlatát.

sportfilm | vígjáték

Happy Gilmore (Adam Sandler) minden vágya, hogy világelső hokijátékos legyen, azonban a szerencse nem áll mellette. Bár erőszakos természetével és nem éppen választékos... több»